Carrièregids 2020

Download hier onze carrièregids

Beste (toekomstige) studenten en (toekomstige) collega's,

We zijn vereerd en verheugd deze carrièregids voor Masters Gezondheidsbevordering te mogen voorstellen. Deze vloeide voort uit een samenwerking tussen de alumnivereniging GVO en de Opleiding Master of Science in Gezondheidsbevordering aan de Universiteit Gent.

Voor afgestudeerden van de Master Gezondheidsbevordering bestaat er een grote diversiteit aan tewerkstellingsmogelijkheden. Er is een indrukwekkende waaier aan mogelijkheden binnen verschillende sectoren.

In deze carrièregids stellen wij jullie graag de verschillende mogelijkheden voor. Aan de hand van een mooie verzameling persoonlijke getuigenissen, laten we jullie kennis maken met enkele alumni, hun functie, hun ervaringen en de meerwaarde van het diploma Gezondheidsbevordering binnen hun carrière.

We hopen jullie te inspireren door de persoonlijke verhalen van onze alumni en zo een steentje bij te kunnen dragen aan jullie toekomstige studie- en beroepskeuze.

Hierbij heel veel dank aan allen die hebben meegewerkt aan het tot stand komen van deze carrièregids.

//Elke Rammant & Anneke Vandendriessche, Voorzitter en ondervoorzitter Alumni GVO Ugent

//Benedicte Deforche, Voorzitter opleiding Master of Science in Gezondheidsbevordering, Vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnszorg, Universiteit Gent

Lees volledige gids hier