Plechtige proclamatie GVO

Proclamatie Gezondheidsvoorlichting & bevordering/Management & Beleid/Verpleegkunde & Vroedkunde

Zaterdag 22 oktober vond de plechtige proclamatie plaats voor de afgestudeerde studenten Master of Science in de Gezondheidsvoorlichting - en bevordering AJ 15-16. Eerst en vooral willen wij al onze nieuwe alumni dan ook welkom heten en hun feliciteren met hun diploma!

Vanuit de Alumni GVO wordt er veel belang gehecht aan wetenschappelijke kennis en inzichten die toepasbaar zijn binnen het werkveld van de public health promotion. Deze inzichten kunnen een bijdrage leveren om de algemene gezondheid van de populatie te verbeteren.

Enkele van de pas afgestudeerde studenten hebben zich onderscheiden in de bijdrage bij de uitbreiding van deze kennis. Deze studenten willen we vanuit de Alumnivereniging dan ook bedanken voor hun inzet. Na een objectieve analyse door alle bestuursleden van de Alumnivereniging gezondheidsvoorlichting en –bevordering is beslist om op basis van de verwezenlijkte resultaten gedurende de opleiding en de gerealiseerde masterproef de Prijs van de Alumni GVO toe te kennen aan Lisa Schoenmaekers. Wij wensen haar vanuit de Alumni GVO van harte te feliciteren met haar verwezenlijkt resultaat en wensen haar dan ook een mooie carrière toe.

Ook werd er vanuit de opleiding een prijs toegekend aan de meest verdienstelijke student in de GVO. Wij willen Tom Van Ransbeeck hier dan ook van harte mee feliciteren en veel succes toe wensen in de verdere carrière.

Na de prijsuitreikingen vond een positieve lezing plaats van Prof. Dr. Ignaas Devisch over “Autonomie en kwetsbaarheid. Waarom er altijd zorg zal nodig zijn.” Vervolgens kwamen er mooie woorden namens de afgestudeerden. De plechtige proclamatie werd muzikaal ondersteund door ‘Quasimodo’s trompetkwartet' en de volksliederen werden tot slot door hen gespeeld.

Na afloop van de plechtige proclamatie kregen de nieuwe alumni de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de Alumni GVO en verdere informatie te krijgen over deze vereniging. Wij zijn alvast blij met de talrijke inschrijvingen en hopen op een boeiend werkjaar!

(De foto’s van de plechtige proclamatie zijn terug te vinden op: https://beeld.ugent.be/nl/fotoalbum/proclamatie-gezondheidsvoorlichting-bevordering-management-beleid-verpleegkunde-vroedkunde)

Proclamatie Gezondheidsvoorlichting & bevordering/Management & Beleid/Verpleegkunde & Vroedkunde IMG_1510.JPG wordt weergegevenIMG_1534.JPG wordt weergegevenProclamatie Gezondheidsvoorlichting & bevordering/Management & Beleid/Verpleegkunde & Vroedkunde